Uw persoonlijke strategische communicatie partner

Kay van de Linde

Kay van de Linde

Ik ben een ervaren communicatiestrateeg die maatwerk oplossingen verzorgt voor bedrijven en organisaties die worstelen met lastige media kwesties. Door een goed verhaal te formuleren — wat moet u vertellen, hoe vertelt u dat en waar vertelt u dat. Ik heb het vak geleerd in de Big Apple – de moeilijkste media-omgeving ter wereld – van de legendarische media guru David Garth. Ik heb inmiddels meer dan dertig jaar ervaring met kritische journalisten, krachtige bestuurders, dwingende politici, complexe organisaties, strenge toezichthouders en mondige stakeholders. Ik werk exclusief voor een beperkt aantal cliënten, die hierdoor mijn volledige en persoonlijke aandacht krijgen. Mail gerust voor meer informatie.