Strategische communicatie draait om het juiste verhaal

Kay van de Linde

Kay van de Linde

Mijn specialiteit is u te helpen met uw verhaal: wat is het, hoe vertelt u dat en waar vertelt u dat. Zodat er meer begrip en draagvlak voor u ontstaat bij de buitenwereld. Dat doe ik door uw bedrijf of organisatie te bestuderen vanuit een journalistiek én politiek perspectief, op zoek naar zowel goed nieuws (authentieke verhalen die uw reputatie versterken) als slecht nieuws (zaken die uw reputatie kunnen schaden). Ik heb meer dan dertig jaar ervaring met kritische journalisten, krachtige bestuurders, dwingende politici, complexe organisaties, strenge toezichthouders en mondige stakeholders. Ik werk exclusief voor een beperkt aantal cliënten, die hierdoor mijn volledige en persoonlijke aandacht krijgen. Mail gerust voor meer informatie.