Redactieronde

Redacties ontvangen honderden persberichten per dag, vaak over onderwerpen waar journalisten helemaal niet op zitten te wachten. Dat leidt alleen maar tot teleurstelling bij de afzender en irritatie bij de ontvanger. Daarom organiseer ik voor veel van mijn cliënten vaak een redactieronde.

We maken een lijst van media en individuele journalisten die relevant zijn voor de desbetreffende organisatie. Vervolgens regel ik een serie afspraken met de betreffende journalisten en ga ik samen met de cliënt een kop koffie drinken of een broodje eten bij de journalist op de redactie. Doel van het gesprek is de gezamenlijke wensen en behoeften op elkaar af te stemmen. Wat hebben wij te bieden? Hoe sluit dat aan bij de interesse van de journalist?

Deze persoonlijke manier van investeren in persrelaties is een succesvol concept gebleken waarmee u een duurzame relatie opbouwt met journalisten die relevant zijn voor uw bedrijf of organisatie.