Beeldregie in de praktijk

“One picture says more than one thousand words”. Dat gezegde kennen we allemaal, maar als het om de communicatie gaat, handelen we er niet of nauwelijks naar. Bij een interview met een landelijk dagblad, besteden we veel tijd aan de boodschap, talking points en Q&A’s, maar denken niet of nauwelijks na over de foto die bij dat artikel komt te staan. Terwijl die foto in vele gevallen een veel grotere impact kan hebben dan het artikel zelf. Beeldregie draait om de vraag: hoe kunnen we beelden in foto’s, bij persconferenties of andere events zodanig ‘regisseren’ zodat onze boodschap ook via de beelden tot uiting komt? In mijn lezing of workshop beeldregie leert u wat beeldregie is, en hoe u dat kunt inzetten in uw eigen bedrijf of organisatie om uw communicatie te accentueren.

Interesse in een lezing of workshop beeldregie? Neem dan vrijblijvend contact op.