Campagnevoeren

Een politieke campagne is het mooiste wat er is. Maanden vol stress, spanning en adrenaline in aanloop naar de onvermijdelijke verkiezingsdag waarop de kiezer het uiteindelijk oordeel velt. Maar hoe zit een politieke campagne van binnen nu precies in elkaar? Hoe zet je het op? Hoe bepaal je de strategie? Hoe hou je de lijsttrekker en de partij in de klauw? Het antwoord op deze en vele andere vragen krijgt u in mijn lezing of workshop campagnevoeren. Gebaseerd op meer dan dertig jaar ervaring en doorspekt met persoonlijke anekdotes over mijn ervaringen met o.a. Ed Koch, Arlen Specter, Rudy Giuliani, Pim Fortuyn en Rita Verdonk, krijgt u een uniek kijkje in de keuken van de politieke campagne.

Interesse in een lezing of workshop campagnevoeren? Neem dan vrijblijvend contact op.